Türkiye'de aktif Public CS 1.6 sunucusu arıyorum
Merhaba arkadaşlar. Son zamanlarda tekrar CS 1.6 oynamaya başladım ve Türkiye'de aktif bir Public sunucusu arıyorum. Birkaç gündür farklı sunuculara bakıyorum ama çoğunda oyuncu sayısı oldukça düşük veya sunucular istediğim kadar aktif görünmüyor. Ben daha çok akşam saatlerinde oyuncuların bulunduğu, klasik Public oyun tarzına sahip ve mümkünse düzenli bir topluluğu olan bir sunucu istiyorum. Araştırma yaparken https://unikov.net/tr/servers/mod:public adresini de gördüm. Bu listeyi daha önce kullanan arkadaşlar var mı? Gerçekten aktif ve oynanabilir Public sunucuları bulmak için faydalı oluyor mu?
14 görüntülenme

Selam. Ben bu listeyi daha önce kullandım ve yeni bir CS 1.6 sunucusu ararken oldukça faydalı olduğunu düşünüyorum. Farklı Public sunucularını tek bir yerde görebildiğin için seçim yapmak daha kolay oluyor. Özellikle oyuncu sayısına ve sunucu bilgilerine bakarak sana uygun olanları deneyebilirsin. Ben de bu şekilde birkaç farklı sunucu keşfetmiştim ve aralarında uzun süre oynadığım aktif seçenekler oldu. Eğer Türkiye'de düzenli oynayabileceğin yeni bir Public sunucusu arıyorsan, listeye göz atmanı tavsiye ederim. Tek tek sunucu aramak yerine farklı seçenekleri bir arada görmek gerçekten zaman kazandırıyor.