En güncel CS 1.6 sürümünü nereden indirebilirim?
Selam arkadaşlar, eski bilgisayarıma tekrar Counter Strike 1.6 kurmak istiyorum ama internette o kadar fazla farklı sürüm var ki hangisini seçeceğimi bilemedim. Özellikle kurulumu kolay, klasik oynanışı bozmayan ve Türkiye'deki serverlara sorunsuz bağlanabilen bir sürüm arıyorum. Araştırırken https://csindir.com/ sitesini gördüm. Buradaki sürümü kullanan var mı? Gerçekten stabil çalışıyor mu, dosyalar eksiksiz mi ve performans açısından memnun kaldınız mı? İndirmeden önce kullananların yorumlarını öğrenmek istiyorum.
11 görüntülenme

Evet, ben bu sürümü uzun zamandır kullanıyorum ve oldukça memnunum. Counter Strike 1.6 tamamen klasik yapısını koruyor, gereksiz modlar veya değiştirilmiş dosyalar bulunmuyor. Kurulum işlemi çok kısa sürüyor ve oyun ilk açılıştan itibaren sorunsuz çalışıyor. Türkiye'deki aktif sunuculara bağlanırken de herhangi bir problem yaşamadım. Performansı eski bilgisayarlarda bile gayet başarılı. Klasik CS 1.6 deneyimini arayanlar için güvenle tavsiye edebileceğim sürümlerden biri diyebilirim.